Email: info@gpfinancials.com of contact: 00-597-8905076

Financiële planning

Financiële planning.

Als ondernemer kijkt u natuurlijk vooruit. Wij helpen u graag bij uw zakelijke, maar ook persoonlijke financiële planning, zodat u uw doelen bereikt.

Zakelijke financiële planning.

Financiering. Wanneer u een investering wilt doen, inventariseren wij voor u de mogelijkheden voor financiering. Wij stellen voor u de kredietaanvraag op en helpen u met het schrijven van een ondernemingsplan. Samen met u gaan wij de uitdaging aan voor het maximale resultaat.

Recovery. De economische crisis brengt veel bedrijven in moeilijkheden. Voorkom een faillissement door tijdig in te grijpen zodat uw bedrijf weer gezond wordt. Wij praten graag met u over de juiste maatregelen die daarvoor nodig zijn. Denk aan een verbetering van uw financiële administratie en juiste keuzes en maatregelen bij uw bedrijfsvoering. Wij hebben hiermee al veel bedrijven verder kunnen helpen.

Persoonlijke financiële planning.

Pensioenopbouw. Hoe pak je dat aan? Samen met u stellen wij een pensioenplan op waarin uw wensen centraal staan.

Bedrijfsopvolging. Wij adviseren u graag over de zogenaamde bedrijfsopvolgingsfaciliteit. Dit is een uitstekend instrument om uw onderneming op een zeer fiscaal vriendelijke manier over te dragen binnen de familie.

Testamenten. Is uw testament aangepast op uw persoonlijke situatie? Omdat wij u in de meeste gevallen kennen zijn wij hiervoor de juiste adviseur.

Neem contact met ons op en maak een afspraak via info@gpfinancials.com uw Financiële planning te bespreken