Email: info@gpfinancials.com of contact: 00-597-8905076

Financieringen

Financieringen

Ruimte voor leuke dingen

U kent het ongetwijfeld: er is iets dat u aan wilt schaffen, maar u heeft er het geld niet meteen voor. Sparen is dan een optie, maar dat betekent wachten. En u heeft nu eenmaal meer plezier in uw leven als u geld uit kunt geven op het moment dat u dat wilt. Dat is mogelijk door een lening af te sluiten. Dan komen mooie spullen voor uw huis, fijne vakanties of een nieuwe auto ineens binnen handbereik.
GP FINANCIALS biedt verschillende manieren om direct over extra geld te kunnen beschikken. Een Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening zijn de bekendste en meest gangbare leenvormen.

Doorlopend Krediet: altijd geld achter de hand

Het belangrijkste kenmerk van een Doorlopend Krediet is flexibiliteit. Op basis van uw inkomensgegevens en uw persoonlijke wensen wordt een kredietlimiet vastgesteld: een maximumbedrag dat u mag lenen. Tot aan het limietbedrag kunt u naar behoefte geld opnemen. Iedere maand betaalt u rente en aflossing. Dit is meestal 2% van de kredietlimiet. Daarnaast kunt u ook extra bedragen boetevrij aflossen. En heel prettig: alles wat u heeft afgelost, mag u vaak meteen weer opnemen. De rente staat niet vast, maar volgt de ontwikkelingen op de geld- en kapitaalmarkt.

Persoonlijke Lening: meer zekerheid

Met een Persoonlijke Lening krijgt u in één keer de beschikking ov
er een aantrekkelijke geldsom. Deze leenvorm is dan ook zeer geschikt voor een éénmalige aankoop, bijvoorbeeld van een auto of een boot. De rente staat gedurende de hele looptijd vast en het bedrag dat u aan rente en aflossing betaalt is iedere maand even hoog. Het voordeel is dus zekerheid, u weet precies hoeveel u krijgt, wat de maandtermijn bedraagt en hoelang de looptijd is.
Heeft u interesse in een financiering, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.